Technische gegevens

17

Okt

Bij Bel Lighting is uw voldoening één van onze grootste bekommernissen, het is daarom dat we alles op prijs stellen om jullie tal van opties of personalisatie mogelijkheden aan te bieden. Laten we er twee voorstellen.

En als we het op maat lieten maken?
Bel Lighting maakt het u mogelijk om zijn producten te laten aanpassen zodoende deze meer aan uw wensen te laten voldoen. U kan dus de basis laten verlengen die u te klein vind, de paal iets laten verkorten die te hoog is of de afwerkingplaat van je grondspot laten vergroten. Aarzel niet u wensen kenbaar te maken, onze ervaring staat ten uwe beschikking!

De Electrolyse op inox Deze bewerking heeft een extra bescherming tegen corrosie, word gebruikt in de chemische en pharmaceutische industrie, voor buiten toepassingen en architecturale toepassingen, voor boten en yachten, zwembaden, in de maritieme sector en andere toepassingen waar de kans hoger is voor corrosie door vorming van putjes en vlekjes. Deze bewerking is mogelijk op het grootste deel van onze toestellen in inox 304L of 316L.

Abonnieren Sie unseren Newsletter.

Geben Sie Ihre Daten ein, um unseren Newsletter zu erhalten *